Mountainbiken Ardennen

Ontdek onze uitdagende mountainbike routes en zie de Ardennen op een andere manier. De mbt routes zijn geschikt voor beginners en ervaren mountainbikers. Mountainbiken in de Ardennen is voor elk een avontuur. Bekijk onze activiteiten.

 •  
  MTB Mountainbikes huren

  Mountainbike verhuur incl. route

  Na instructie ga je op pad met een routekaart door de prachtige omgeving, mocht er iets gebeuren bieden wij pechservice.

  V.a. € 24,50 p.p.
 •  

  MTB verhuur – hele dag

  Na een korte uitleg over de mountainbike kun je een eigen tocht maken in de Ardense bossen.

  V.a. € 28,50 p.p.
 •  
  Electrische Mountainbike verhuur Belgische Ardennen

  Electrische mountainbike verhuur

  Electrische mountainbike verhuur in de Belgische Ardennen

  V.a. € 42,50 p.p.
 •  
  Spa Adventure Mountainbike verhuur VTT MTB Ardennen

  MTB verhuur – halve dag

  Na een korte uitleg over de mountainbike kun je met of zonder een route een eigen tocht maken over verharde of onverharde paden.

  V.a. € 21,50 p.p.
 •  
  Spa Adventure Mountainbiken activiteiten Ardennen

  Cross Country (Down hill) mountainbike

  Geen zin om naar boven te fietsen maar wel zin in een gave tocht die overwegend down hill gaat door de countryside?

  V.a. € 29,50 p.p.

Mtb routes bij Spa Adventure

Ben je geïnteresseerd in een hele dag mountainbiken? Of wil je een cross country route doen? We beschikken over verschillende mogelijkheden. Bij elke route krijg je een uitleg over hoe de paden in elkaar zitten en wat je te wachten staat. Met een routekaart kun je zelf bepalen hoe je rijdt. In de Ardennen kun je dwalen door de bossen, ploeteren over de steile hellingen en natuurlijk naar beneden racen. Mountainbiken Ardennen is voor ieder een leuke uitdaging. Onze verschillende routes bieden een avontuurlijke ervaring, ongeacht je niveau.

Ontdek de omgeving

Mountainbiken in de Ardennen betekent niet alleen maar over verschillende paden biken, maar het bied je ook de mogelijkheid om verschillende dorpjes te verkennen. Race door de bossen en plan je stop in een gezellig dorpje waar je een pauze kunt nemen om iets te eten en te drinken. De Ardennen kent een mooie natuur. Van kleine beekjes tot grote dichte bossen en een hoop verschillende kastelen. Echt de moeite waard om te bezoeken.

Online mountainbikes huren

Bij Spa adventure kun je gemakkelijk de mountainbiken huren via de website. Je kunt mountainbikes huren vanaf een leeftijd van 12 jaar. Wanneer je een mountainbike huurt krijg je vooraf een uitleg over hoe de mountainbikes werken en welke routes je kunt volgen. Kom je met een grote groep? Vraag dan een offerte aan. Tijdens het mountainbiken bieden wij een pechservice aan voor als er iets gebeurd. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte ketting. Iedereen krijgt van ons een tasje mee waarin spullen zitten om zelf kleine reparaties te doen.