Na een korte uitleg over de mountainbike kun je zelf op pad gaan om de prachtige bospaden te ontdekken in het hartje van de Belgische Ardennen dicht bij Spa. Lees je vooraf goed in welke routes er in het Bois de Stanneux allemaal te vinden zijn. Bij Chateau Franchimont beginnen veel MTB routes.

Ophalen mountainbike(s) tussen: 09:00-10:00 uur of vanaf 13:00 uur
Inleveren mountainbike(s) voor: 14:00 uur en 18:00 uur

Mountainbike verhuur halve dag

Is een halve dag mountainbiken huren nou nog niet voldoende voor jou? Kies dan voor de mountainbike verhuur van een hele dag. Er zijn in de Ardennen genoeg routes te fietsen verschillend van lengte en moeilijkheidsgraad. In de omgeving van Spa en Theux zijn meerdere routes. Check hiervoor van te voren welke route je wilt fietsen. Dit scheelt een hoop tijd als je eenmaal op locatie bent.
Kies anders voor de mountainbike incl. route variant, dan krijg je een route mee van 18km, we raden dit aan als je nog niet zo bekend bent in de omgeving.

Veelgestelde vragen

Moet ik eten en drinken meenemen tijdens het mountainbiken?
Het is handig om wat mee te nemen. Mocht je onderweg honger of dorst krijgen is het fijn als je wat bij je hebt.

Krijg ik van jullie een route?
Bij de verhuur krijg je geen route mee. Wil je dit wel, kies dan mountainbike variant inclusief route. Hierbij zit dan automatisch ook pechservice bij in.

Welk materiaal krijgen we mee met mountainbiken?
Je krijgt een Cube mountainbike, wij beschikken over diverse frame maten zodat iedereen een MTB krijgt die past. Ook krijg je een helm en een rugtasje mee. In dat tasje zit bijvoorbeeld EHBO, een pompje, extra binnenbanden en een multitool.

Dien ik borg af te geven?
Ja, wij vragen €50,00 per twee mountainbikes aan contante borg.