Electrische mountainbike verhuur

Mountainbiken behoort echt tot de activiteiten die je in de Ardennen moet doen! Met een elektrische mountainbike kun je mooie tochten maken door de prachtige omgeving. De Ardennen heeft stoere bospaden en mooie routes door de countryside, voor sommige wordt het plezier van mountainbiken minder doordat de heuvels hier behoorlijk pittig kunnen zijn. De elektrische mountainbike zorgt ervoor dat je met een duwtje in je rug makkelijker de hoogtemeters kan bedwingen. 

Je kunt de Elektrische mountainbike huren voor een halve of een hele dag. Hieronder het verschil tussen de 2 opties:
Elektrische mountainbike verhuur hele dag. Deze versie raden we aan aan ervaren mountainbikers die lange tochten willen fietsen. Door de accu op de mountainbike kun je makkelijker lange tochten uitzetten. Je huurt deze elektrische mountainbike dan voor de hele dag 8 uur lang.
Starttijd 9u + 10u
Inclusief: helm, rugtasje met ehbo

Elektrische mountainbike verhuur inclusief route. Met deze versie krijg je een route en GPS mee waardoor je een prachtige tocht kan maken van 18-28km waar mensen maximaal 3 uur over doen. Deze route gaat over off road tracks, bossen, gravel en landbouw paden. Doordat de route door verschillende soorten terrein gaat is deze ontzettend uitdagend en leuk om te fietsen.
Starttijd 9u + 9.30u + 14:00u + 14:30u
Inclusief: helm, rugtasje met ehbo, GPS met route

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een E-Bike?

E-Bikes hebben een kleine motor ter hoogte van de crank in het frame bevestigd. Een oplaadbare accu drijft de motor aan als je zelf trapt. Bij elke pedaalslag krijg je een beetje extra vermogen  zodat het aanvoelt als het rijden op een normale fiets, behalve dat je benen superkrachten hebben.

Heb je ervaring nodig voor een E-Bike?

Nee, iedereen vanaf 14 jaar en 1.60m zou met de E-Bike op pad kunnen. Bij aankomst zal de instructeur de basics van mountainbiken uitleggen zoals je houding/techniek. 

Wat gebeurd er als je de E-Bike te laat inlevert?

Omdat wij de mountainbikes dubbel verhuren is het belangrijk om de fiets binnen de afgesproken tijd terug in te leveren. Wij moeten anders een ‘late arrival fee’ berekenen van €20,00 per uur per E-Bike. 

Wordt er een borg gevraagd voor het huren van een E-Bike?

Ja, we vragen €100,00 per E-Bike dit kan zowel contant als per pin.