Over ons

Spa Adventure is onderdeel van Survival Life en Domaine Polleur.

Survival Life

Survival Life/spa adventure is een groeiende, dynamische organisatie die zeer veel ervaring heeft met het organiseren van buitensport op veler niveaus. Uiteraard staat de veiligheid van zowel deelnemers als instructeurs hierbij voorop. Wij streven er altijd naar om u een zo goed mogelijk kwalitatief  product te bieden, door te werken met de modernste materialen en deskundige instructeurs en regelmatige bijscholingen.

Onze instructeurs

De instructeurs hebben allemaal een buitensport achtergrond en hebben hun passie hier liggen. Survival Life/Spa Adventure is dan ook al sinds de oprichting intensief betrokken bij de buitensportopleidingen van een aantal CIOS en ALO opleidingen in Nederland. Onze instructeurs worden ieder jaar weer intern geschoold in de nieuwste technieken, EHBO en overige instructeurvaardigheden. Daarnaast is een groot deel van hen ook in hun vrije tijd met buitensport bezig en volgen sommigen nationaal en/of internationaal relevante scholingen. Voor bijna iedereen geldt dat het werk is ontstaan uit hobby en dat betekent voor u als klant dat onze instructeurs er alles aan zullen doen om het u naar de zin te maken.
Momenteel hebben we een jong, gedreven, enthousiast en sportief team waarbij  continue streving van progressie aanwezig is.