Een korte uitleg over de mountainbike kun je zelf op pad gaan om de prachtige bospaden van de ardense bossen te ontdekken. Lees je vooraf goed in welke routes er in het Bois de Stanneux allemaal te vinden zijn. Bij Chateau Franchimont beginnen veel MTB routes.

Ophalen mountainbike(s) vanaf: 09:00 uur
Inleveren mountainbike(s) voor: 18:00 uur

Mountainbike verhuur hele dag

Ben je op een sportieve vakantie in de Ardennen en wil je de omgeving verkennen? Dat kan met de mountainbike! Als je een mountainbike huurt krijg je van ons een instructie omtrent de mountainbike, houding op de fiets, een helm en een rugtasje met reparatie benodigdheden.

In de omgeving zijn genoeg mooie routes die je kan fietsen. Check dus van te voren goed welke route je wilt gaan doen. In de omgeving van Spa en Theux zijn er routes van verschillende lengte en moeilijkheidsgraad. Een aantal routes beginnen dicht bij onze hoofdlocatie vanaf het chateau Franchimont. Gezien je voor een hele dag een mountainbike huurt kun je een gave lange tocht uitzetten in de Ardense bossen!

Veelgestelde vragen

Moet ik eten en drinken meenemen?
Als je de hele dag gaat mountainbiken is het handig om voldoende eten en drinken mee te nemen.

Dien ik borg af te geven?
Ja, wij vragen €50,00 per twee mountainbikes aan contante borg.

Zijn er voldoende routes om te fietsen?
In de omgeving van Theux zijn er 3 routes die verschillen van lengte en niveau. Hiermee kan je een dag zeker vullen. Daarnaast zijn er in de omgeving Spa ook vele routes die goed te fietsen zijn.