Mountainbike inclusief route in de Belgische Ardennen.

De omgeving van Spa midden in de Ardennen biedt onwijs veel gave paden. Niks is zo gaaf om op de mountainbike de prachtige omgeving te ontdekken. Tijdens de klimmetjes kun je heerlijk om je heen kijken en daarna geniet je extra van de toffe afdalingen!  Huur nu een mountainbike en ga op pad!

Na een instructie en tips voor onderweg van de instructeur ga je op pad. Je krijgt van ons een gave route mee die over verharde en onverharde paden gaat, langs bossen en langs weilanden. Deze route is 17 kilometer en duurt gemiddeld 2,5 tot uur. De route kun je zelfs inkorten als dit gewenst is. Mocht er iets gebeuren tijdens het mountainbiken kun je ons bellen en bieden wij pechservice*. We raden het aan om deze mountainbike variant te kiezen als je niet zo bekend bent in de omgeving of je nog niet zoveel ervaring hebt op de mountainbike. Maar ook als je al ervaring hebt is dit een te gekke route.

Tijdens de (school)vakanties en weekenden kun je de mountainbike(s) ook bij de receptie van camping Polleur huren mocht je daar verblijven, je dient hiervoor ook een borg van 50,00 euro contant per mountainbike te betalen
Ophalen mountainbike(s) tussen: 09:00-10:00 uur of vanaf 13:00 uur
Inleveren mountainbike(s) voor: 14:00 uur en 18:00 uur
* Pechservice kunnen wij leveren mocht je tijdens het mountainbiken pech krijgen met bijvoorbeeld een gebroken ketting. Let wel op, je krijgt van ons een tasje mee met materiaal erin om zelf basis reparaties te verrichten zoals een lekke band.

Veelgestelde vragen

Rijdt er een instructeur meer?
Nee, dit is een route die je zelfstandig gaat fietsen. De instructeur zal wel alles uitleggen maar daarna ga je zelf op pad.

Welk materiaal krijgen we mee met mountainbiken?
Je krijgt een Cube mountainbike, wij beschikken over diverse frame maten zodat iedereen een MTB krijgt die past. Ook krijg je een helm en een rugtasje mee. In dat tasje zit bijvoorbeeld EHBO, een pompje, extra binnenbanden en een multitool.

Wat is het verschil met de normale verhuur?
Bij de mountainbiken incl. route krijg je een route mee en is de pechservice bij in begrepen en bij enkel verhuur kun je zelf op pad gaan.

Wat houdt de pechservice in?
Bij de pechservice zullen wij bij pech zorgen dat er een vervangende fiets wordt gebracht. Voor simpele reparaties, zoals een band plakken, zullen wij echter niet ter plekke komen. De pechservice geldt overigens enkel op de route die je meekrijgt.