Een te gekke unieke activiteit in de Belgische Ardennen. Iedereen heeft wel eens gestept maar heb je wel eens een elektrische step geprobeerd?! Met een Mud-E-Step/Scooter kun je met een gave route door de prachtige omgeving sjezen. Met een gps apparaat kun je makkelijk navigeren en kun je je vooral focussen op je techniek op verschillende onverharde paden in de omgeving van Spa/Theux.
Leuk voor alle doelgroepen en zeker als je van snelheid en actief buiten zijn houdt. Plezier, uitdaging en adrenaline gegarandeerd.

Je kunt de Mud-E-Scooter XL huren vanaf 1 persoon, met een minimum leeftijd vanaf 16 jaar mag je dit zelfstandig doen. Na een korte instructie over hoe je de E-Scooter het beste kan besturen en de do and don’ts kun je deze E-scooter zelfstandig meenemen op pad.
De route is ongeveer 13 km waar je gemiddeld 1-1,5  uur over zal doen. wil je een kortere route? Kies dan voor de ‘normale’ E-Step route van 7km

Veelgestelde vragen:

Is deze activiteit onder begeleiding?
Nee, je kan deze activiteit zelfstandig doen. Met een GPS apparaatje dat op het stuur zit bevestigt kun je makkelijk zelf navigeren.

Moet ik een helm op met deze activiteit?
Ja, je krijgt een fietshelm van ons mee omdat je (zeker down hill) behoorlijk hard kunt gaan.

Is deze activiteit leuk en geschikt voor alle doelgroepen?
Ja, we raden deze activiteit aan voor zowel vrijgezellengroepen als families en alles daar tussenin. Je moet in ieder geval 16 jaar zijn.

Moet ik borg afgeven bij deze verhuur?
Ja, we vragen €100,- per E-Step aan contante borg.