Mud-E-Step/Scooter in de Ardennen

Met een elektrische step door de Ardennen? Ontdek dan deze unieke activiteit in de Belgische Ardennen. Iedereen heeft wel eens gestept, maar heeft u wel eens een elektrische step geprobeerd?

Elektrische step Ardennen

Met een Mud-E-Step/Scooter kunt u met een gave route door de prachtige omgeving sjezen. Met een gps apparaat kunt u makkelijk navigeren en kun je je vooral focussen op je techniek op verschillende onverharde paden in de omgeving van Spa/Theux. Leuk voor alle doelgroepen en zeker als je van snelheid en actief buiten zijn houdt. Plezier, uitdaging en adrenaline gegarandeerd.

Waarom een elektrische step huren in de Ardennen?

Het huren van een elektrische step in de Ardennen is de perfecte manier om deze prachtige regio te verkennen. De Ardennen staan bekend om hun mooie omgeving en natuurlijk de  dichte bossen. Maar waarom naar de Ardennen?

  • Toegankelijk en gemakkelijk: een elektrische step is eenvoudig te bedienen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden en ervaringsniveaus.
  • Interactief: Het rijden op een elektrische step is niet alleen leuk, maar ook een sociale activiteit.
  • Avontuurlijk: Met een elektrische step heb je de vrijheid om je eigen route te bepalen en in je eigen tempo de omgeving te verkennen.

Meer informatie

Je kunt de Mud-E-Scooter huren vanaf 1 persoon, met een minimum leeftijd vanaf 16 jaar mag je dit zelfstandig doen. Na een korte instructie over hoe je de E-Scooter het beste kan besturen en de do and don’ts kun je deze E-scooter zelfstandig meenemen op pad. De route is ongeveer 7 km waar je gemiddeld 1 uur over zal doen. wil je een langere tocht maken? Klik dan hier voor de Mud- Scooter XL route.

 

Veelgestelde vragen

Is deze activiteit onder begeleiding?
Nee, je kan deze activiteit zelfstandig doen en met een GPS apparaatje die op het stuur zit navigeren.

Moet ik een helm op met deze activiteit?
Ja, je krijgt een fietshelm van ons mee omdat je (zeker down hill) behoorlijk hard kunt gaan.

Is deze activiteit leuk en geschikt voor alle doelgroepen?
Ja, we raden deze activiteit aan voor zowel vrijgezellengroepen als families en alles daar tussenin. Je moet in ieder geval 16 jaar zijn.

Moet ik borg afgeven bij deze verhuur?
Ja, we vragen €100,- per E-Step aan contante borg.