Zoek jij een unieke, grensverleggende en uitdagende activiteit op hoogte? Dan is de Adrenaline Treehouse XL wat jij zoekt! Dit is een gave uitbreiding op de al bestaande Treehouse. Er is onderscheid gemaakt in twee opties Adrenaline Treehouse en de XL variant.

Adrenaline Treehouse XL

Altijd al je eigen boomhut willen hebben waarin je kan klimmen en abseilen? Wij hebben er een voor jou gemaakt op 18 meter hoogte! Nog nergens anders in de Belgische Ardennen is deze activiteit te doen. De Adrenaline Treehouse biedt veel diversiteit op het gebied van klimmen en afdalen. Je kunt op vele manieren omhoog klimmen, denk hierbij aan een klimladder, klimgreepjes om de boom heen, een fiets en touwnetten.
Afdalen kan ook op spectaculaire manieren zoals: Abseilen, Tokkelen en een Freefall! Daar op het randje staan en dan de stap te wagen is echt een adrenaline kick.

Toch te spannend?

Er is onderscheid gemaakt in twee opties; Adrenaline Treehouse en de XL variant. De XL variant bevat alles wat je kunt doen bij de Treehouse plus nog 3 extra manieren om omhoog te gaan. Vind je de XL variant te spannend? Kies dan voor de Adrenaline Treehouse, waarbij je via 1 manier omhoog gaat en via 3 manieren kan afdalen.

Veelgestelde vragen

Mocht ik een manier van afdalen niet durven, mag ik dan een andere 2 keer doen?
Maar natuurlijk, in totaal mag je 4 keer klimmen en afdalen. Hoe? Die keuze is aan jou. Je mag alles één keer doen, mocht je een onderdeel niet durven mag je zeker een andere 2 keer doen.

Wat is een Freefall?
De Freefall is een hele gave ervaring. Je springt in het diepe en het touw pakt je na 3 meter op waardoor je een vrije val gevoel krijgt.