Een unieke activiteit op 18 meter hoogte in een boomhut die nog nergens in de Belgische Ardennen te doen is. De Adrenaline Treehouse biedt een prachtig uitzicht over onze vallei/terrein als je naar boven bent geklommen.  Daarna kun je op verschillende manieren afdalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een echte uitdaging: de FREEFALL. Durf jij de sprong te wagen?

Adrenaline Treehouse

Op onze hoofdlocatie in Polleur ,midden in de Belgische Ardennen, hebben we een gloednieuwe activiteit ontwikkeld. De Adrenaline treehouse biedt veel diversiteit op het gebied van klimmen en beloont als je boven bent doordat je op verschillende gave manieren gaat afdalen.

Adrenaline Treehouse 
Na een uitgebreide instructie kun je beginnen met klimmen. Klim via verschillende touw netten omhoog naar de treehouse. Boven aangekomen op 18 meter hoogte kun je even bijkomen en genieten van het uitzicht. Je mag daarna afdalen op 3 verschillende manieren. Je kunt abseilen via het touw waarbij je je eigen tempo regelt, gewoon afdalen of durf jij op zijn kop te abseilen? Met de tokkelbaan kun je ook naar beneden waarmee je een een snelheid bereikt van 50 km/h.  Mocht je nog sneller naar beneden willen kun je de Freefall doen. Eén stapje (in het verleggen van je grenzen) en je maakt een freefall, klinkt simpel maar durf jij deze stap te maken?

Wil je nog meer klim uitdaging? Dan kun je kiezen voor de Adrenaline Treehouse XL. Kijk snel wat daar EXTRA bij zit!

Veelgestelde vragen

Mocht ik een manier van afdalen niet durven, mag ik dan een andere 2 keer doen?

Maar natuurlijk, in totaal mag je 3 keer afdalen. Hoe? Die keuze is aan jou.

Wat is een Freefall?

De freefall is vergelijkbaar met een bungeejump. Je zet een stap naar voren, valt ongeveer 2 a 3 meter voordat het touw je gaat afremmen. Een echte mentale uitdaging!

Wat is het verschil met de Adrenaline treehouse XL?

Bij de adrenaline treehouse XL heb je meer opties om omhoog te klimmen zoals de ‘monkey climbing’ , touwladder en een fiets!