Kajakken l'Amblève

V.a.
€ 20,00
p.p.

Snel overzicht

Vandaag (23-08-19) is het NIET mogelijk om te kajakken in verband met een te lage waterstand.


Wegens extreme droogte is kajakken in de Ardennen nergens goed mogelijk. Wij hebben een exclusieve afspraak met een electriciteitsmaatschappij dat ze soms extra water doorlaten, waardoor het mogelijk is om te kajakken vanaf 13:00 uur. Dagelijks kunnen wij de waterstand checken vanaf 9:30 uur. Doordat ons opstappunt de enige plek is in Belgie waar nog gekajakked kan worden is het enorm druk. Wij kunnen daardoor niet garanderen dat u op het gereserveerde tijdstip kunt instappen. Het kan zomaar een uur uitlopen . 


Een afvaart van 9km in 1-persoons of 2-persoons kajaks op de Amblevève nabij Stavelot. Deze tocht mag je in eigen tempo en geheel zelfstandig volbrengen. Bij het eindpunt worden de materialen ingenomen en zul je met een busje terug gebracht worden naar het beginpunt.


Er kan tot 14:00 uur gestart worden met de activiteit. Voor deze is activiteit is verder een zwemdiploma verplicht.


Let op: beschikbaarheid van deze activiteit is afhankelijk is van de waterstand.
Controleer of de rivier geopend is voor kajakken (in verband met de waterstand of nationale visdagen). Bij twijfel kun je ons bellen: +32 (0)87 30 77 30. - Indien de waterstand onder de 1m3/s is, zal de rivier door de overheid worden gesloten.
- Indien de waterstand tussen de 1-1,5m3/s is, is er een grote kans op vastlopen op stukken tijdens de tocht.
- Indien de waterstand hoger dan 8m3/s is, is kajakken niet mogelijk maar zal er geraft kunnen worden.

Er zijn op dit moment geen datums beschikbaar. Via survivallife.be kun je je voorkeuren doorgeven en een offerte aanvragen voor de datum van jouw keuze. Vraag offerte aan

* Verplichte velden