Kajakken l'Amblève (Let op: externe locatie)

V.a.
€ 21,00
p.p.

LET OP: EXTERNE LOCATIE
De adresgegevens staan op de voucher die je ontvangt na de boeking.

Op zoek naar een leuke plek om te kajakken in de Ardennen? Tijdens deze activiteit maak je een afvaart van 9km in 1-persoons of 2-persoons kajaks (afhankelijk van de waterstand en beschikbaarheid) op de Amblève nabij Stavelot. Deze tocht mag je in eigen tempo en geheel zelfstandig volbrengen. Bij het eindpunt worden de materialen ingenomen en zul je met een bus terug gebracht worden naar het beginpunt. Er kan tot 14:00 uur gestart worden met de activiteit. Voor deze is activiteit is verder een zwemdiploma verplicht.
Let op: beschikbaarheid van deze activiteit is afhankelijk is van de waterstand. Het is belangrijk dat je dit zelf controleert voordat je vertrekt naar de startlocatie van het kajakken.
Controleer of de rivier geopend is voor kajakken (in verband met de waterstand of nationale visdagen). Bij twijfel kun je ons bellen: +32 (0)87 30 77 30. 

- Indien de waterstand onder de 1m3/s is, zal de rivier door de overheid worden gesloten.
- Indien de waterstand tussen de 1-1,5m3/s is, is er een grote kans op vastlopen op stukken tijdens de tocht.
- Indien de waterstand hoger dan 8m3/s is, is kajakken niet mogelijk maar zal er geraft kunnen worden.

Er zijn op dit moment geen datums beschikbaar. Via survivallife.be kun je je voorkeuren doorgeven en een offerte aanvragen voor de datum van jouw keuze. Vraag offerte aan

* Verplichte velden