High Rope Parcours

V.a.
€ 19,50
p.p.

Als je in de Belgische Ardennen bent moet je ook een keer geklommen hebben. Wij beschikken over een gevarieerd klimparcours in en tussen de bomen. Na een uitgebreide uitleg over het gebruik van het materiaal volgt een oefenparcours aan de grond waarbij gekeken wordt of je het zekersysteem onder de knie hebt. Daarna klim je via een ladder omhoog en kom je op een plateau waar alle klimroutes beginnen.

High Rope Parcours

High rope parcours bestaat uit 4 gave klimroutes met diverse touwbanen tussen de bomen op ongeveer 6-8 meter hoogte. Er zijn verschillende niveau's betreft moeilijkheid van 1 tot en met 4. Tijdens deze klimroutes tussen de bomen kom je verschillende dingen tegen zoals een tyrolien, touwnet, een slinger, balkenbrug, slackline en nog veel meer! Via een ladder kun je nog hoger op naar de zipline route met 4 ziplines waarbij de langste 80 meter lang is!! 

Openingstijden van het High Rope Parcours

Open tijdens alle Nederlandse en Belgische schoolvakanties, alle feestdagen en alle weekenden van 1 april t/m 31 oktober. 

Vanwege de Covid-19 pandemie hebben wij een aangepast programma voor de zomermaanden opgesteld. Uiteraard hebben wij de nodige maatregelen getroffen om de activiteit op een veilige en hygiënische manier te draaien.

Deze activiteit is zonder reservering mogelijk tijdens de bovenstaande openingstijden.

Attraction Touristique logoVisit Wallonia

Met hoeveel personen wil je deelnemen?

1
2
3
4
5
6
meer

* Verplichte velden