High Rope Parcours

V.a.
€ 19,50
p.p.

Snel overzicht

High Rope Parcours Ardennen


Als je in de Belgische Ardennen bent moet je ook een keer geklommen hebben. Wij beschikken over een gevarieerd klimparcours in en tussen de bomen. Na een uitgebreide uitleg over het gebruik van het materiaal volgt een oefenparcours aan de grond waarbij gekeken wordt of je het zekersysteem onder de knie hebt. Daarna klim je via een ladder omhoog en kom je op een plateau waar alle klimroutes beginnen.
We hebben ons groeiende klimparcours opgesplitst in twee opties: het 'high rope parcours' en het 'high rope parcours XL'. Hieronder vertellen we het verschil: 


'High Rope Parcours'
High rope parcours bestaat uit 4 gave klimroutes met diverse touwbanen tussen de bomen op ongeveer 6-8 meter hoogte. Er zijn verschillende niveau's betreft moeilijkheid van 1 tot en met 4. Tijdens deze klimroutes tussen de bomen kom je verschillende dingen tegen zoals een tyrolien, touwnet, een slinger, balkenbrug, slackline en nog veel meer! Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur (afhankelijk van hoe snel je klimt), na de 4 klimroutes ben je klaar en ga je weer naar beneden. 


'High Rope Parcours XL'
Voor de echte durfalls is de XL variant gemaakt. Hierbij mag je alle 4 de klimroutes van de 'normale high ropes' gebruik maken. Daarnaast kun je hogerop naar maar liefst 18 meter hoogte met een mooi uitzicht. Je kunt het einde van de zipline niet eens zien want deze is maar liefst 80 en 200 meter lang. 5 gave ziplines wachten op jou op grote hoogte, durf jij dit aan? Door Middel van ladders en een gave klimroute met onder andere 'the stairway to heaven' kom je naar die hoogte toe.


Deze gave routes geven absoluut een extra beleving van de activiteit en klimmen in de ardennen, dit kun je eigenlijk niet missen! Deze activiteit duurt zeker 2 uur (afhankelijk van hoe snel je klimt), nadat je alle routes hebt gedaan en genoeg adrenaline hebt gehad door de 200 meter zipline ben je klaar. Het High rope parcours XL is een gave uitbreiding op ons huidige high rope parcours met NIEUWE routes en met meer hoogte en snelheid! 


LET OP: Als je besluit de niet XL versie te kiezen kun je dus enkel de 4 klimroutes doen als je op het parcours bent en niet de ziplines. Denk dus goed na vooraf welke variant je wilt!Openingstijden van het High Rope Parcours:
Open tijdens alle Nederlandse en Belgische schoolvakanties, alle feestdagen en alle weekenden van 1 april t/m 31 oktober . 


Vanwege de Covid-19 pandemie hebben wij een aangepast programma voor de zomermaanden opgesteld. Uiteraard hebben wij de nodige maatregelen getroffen om de activiteit op een veilige en hygiënische manier te draaien.


Deze activiteit is zonder reservering mogelijk tijdens de bovenstaande openingstijden.


Attraction Touristique logo

Met hoeveel personen wil je deelnemen?

1
2
3
4
5
6
meer

* Verplichte velden