High Rope Parcours

V.a.
€ 19,50
p.p.

Als je in de Belgische Ardennen bent moet je ook een keer geklommen hebben. Wij beschikken over een gevarieerd klimparcours in en tussen de bomen. 
We hebben ons groeiende klimparcours opgesplitst in twee opties: het 'high rope parcours' en het 'high rope parcours XL'. Hieronder vertellen we het verschil:

'High Rope Parcours'
High rope parcours bestaat uit 4 gave klimroutes met diverse touwbanen tussen de bomen op ongeveer 6-8 meter hoogte. Er zijn verschillende niveau's betreft moeilijkheid van 1 tot en met 4. Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur (afhankelijk van hoe snel je klimt), na de 4 klimroutes ben je klaar en ga je weer naar beneden.

'High Rope Parcours XL'
Voor de echte durfalls is de XL variant gemaakt. Hierbij mag je alle 4 de klimroutes van de 'normale high ropes' gebruik maken. Daarnaast kun je hogerop naar maar liefst 18 meter hoogte met een mooi uitzicht. Wat deze uitbreiding extra leuk maakt zijn de zipllines! Op 11 en 18 meter hoogte kun je meerdere ziplines doen waarvan één van 80 en één van 200 meter lang! Lees hieronder meer over het XL gedeelte.

LET OP: Als je besluit de niet XL versie te kiezen kun je dus enkel de 4 klimroutes doen als je op het parcours bent en niet de ziplines. Denk dus goed na vooraf welke variant je wilt!

Openingstijden van het High Rope Parcours

Open tijdens alle Nederlandse en Belgische schoolvakanties, alle feestdagen en alle weekenden van 1 april t/m 31 oktober tussen 11.00 uur en 13.00 uur (in de zomer ook om 14:00 uur). 

Deze activiteit is zonder reservering mogelijk tijdens de bovenstaande openingstijden.

Attraction Touristique logoVisit Wallonia

Er zijn op dit moment geen datums beschikbaar. Via survivallife.be kun je je voorkeuren doorgeven en een offerte aanvragen voor de datum van jouw keuze. Vraag offerte aan

Misschien ook geïnteresseerd in?

Deze toevoeging/uitbreiding optie geldt voor het totaal aantal personen dat je selecteert. Mocht je enkel voor een deel van jouw totaal aantal deze toevoeging erbij willen hebben, kun je deze het beste apart in de winkelwagen doen. (x-aantal met en x-aantal zonder)

* Verplichte velden