Cross Country (down hill) Mountainbike

V.a.
€ 24,50
p.p.

Als je aan de Belgische Ardennen denkt behoort mountainbiken tot een ‘must do’!! Onze hoofdlocatie bevindt zich een prachtig dal, dat betekent dat als je wilt gaan mountainbiken, je eerst een stuk omhoog moet fietsen.

MAAR met de cross country (downhill) route hoeft dat niet. De ze cross country (downhill) mountainbike route neemt het omhoog fietsen voor het grootste deel weg. Je wordt door ons met een busje en MTB afgezet op een hoog punt in de omgeving, vanaf hier volgt een prachtige route met overwegend downhill door de countryside. Bos, weilanden, gravelpaden, prachtige uitzichtpunten en gave afdalingen heeft deze route allemaal.
De route is erg leuk voor zowel beginners als gevorderden. Er zijn een aantal mogelijkheden om de route in te korten mocht dit gewenst zijn.

Er zijn op dit moment geen datums beschikbaar. Via survivallife.be kun je je voorkeuren doorgeven en een offerte aanvragen voor de datum van jouw keuze. Vraag offerte aan

Misschien ook geïnteresseerd in?

Deze toevoeging/uitbreiding optie geldt voor het totaal aantal personen dat je selecteert. Mocht je enkel voor een deel van jouw totaal aantal deze toevoeging erbij willen hebben, kun je deze het beste apart in de winkelwagen doen. (x-aantal met en x-aantal zonder)

* Verplichte velden