Adrenaline Treehouse

V.a.
€ 19,50
p.p.

Snel overzicht

Zoek jij een unieke, grensverleggende en uitdagende activiteit op hoogte? Dan is de Adrenaline Treehouse wat je zoekt! Ervaar adrenaline en spanning door de vele avontuurlijke manieren om de treehouse te beklimmen en af te dalen.
Klim omhoog via een uitdagende klimroute, het touwbruggenparcours, een touwladder en zelfs met de unieke mountainbike. Waar kan je nu 15 meter recht omhoog te fietsen?
Boven aangekomen kan je afdalen via een abseil waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt, een steile tokkelbaan die 50 kilometer per uur gaat en door letterlijk uit de Treehouse te springen. Nadat je een paar meter vrij bent gevallen zet het vrije val apparaat je weer veilig op de grond. Ook kan je afdalen op de mountainbike waarbij je zelf je snelheid bepaald.


Bekijk onderstaand filmpje om een beeld te krijgen van de ervaring die je nooit meer zal vergeten!


Wil je liever een klimbos doen waarbij je via vele touwbruggen van boom naar boom klimt? Bekijk dan het River Ropes & High Rope Parcours
Wil je liever klimmen en abseilen op een echte natuursteen rotsmassief? Bekijk dan Klimmen & Abseilen
Wil je liever in een grot diep ondergronds klimmen en abseilen? Bekijk dan Speleologie XL 


Er zijn op dit moment geen datums beschikbaar. Via survivallife.be kun je je voorkeuren doorgeven en een offerte aanvragen voor de datum van jouw keuze. Vraag offerte aan

* Verplichte velden