Durf jij het aan om bij ons te komen tokkelen? Kom naar onze tokkelbaan in de Ardennen! Klim via ladders en touwnetten naar onze Treehouse. Hier begint jouw tokkelavontuur.

De ultieme tokkelbaan in de Ardennen

Maak je klaar voor snelheden van tot wel 50 kilometer per uur! Na dit snelle avontuur ben je nog niet klaar, want hierna mag je het gewoon voor een tweede keer ervaren. Hierbij kun je het nog spannender maken door bijvoorbeeld je ogen dicht te doen of achteruit te gaan. Maak nu kennis met onze 18 meter hoge tokkelbaan. De combinatie van deze hoogtes samen met hoge snelheden zullen een onvergetelijke ervaring creëren. Waag een sprong in het diepe en maak het mee bij Spa Adventures in de Belgische Ardennen.

Tokkelen in de Ardennen

Heb je er wel eens van gedroomd om zo vrij te zijn als een vogel? Ervaar het bij Spa Adventure op onze tokkelbaan. Na instructie van de instructeur klim je via ladders en uitdagende touwnetten naar onze Treehouse. Vanaf het platform heb je een mooi uitzicht over de vallei. De instructeur zal je vastmaken aan de kabel. Geniet nog even van het uitzicht en maak je klaar voor wat er komen gaat. Zodra je weer stil hangt komt er een ladder tevoorschijn waar je op kan klimmen. Vervolgens maak je de katrol los en loop je naar beneden. Veilig en leuk dus.

Hoe gaat tokkelen bij Spa Adventure?

Deze tokkelbaan is vergelijkbaar met een zipline, maar dan net even anders. Het wordt ook wel een deathride genoemd. Maak je geen zorgen over de naam, want bij ons verloopt alles in volledige veiligheid. Dit is een prioriteit bij ons. Bij deze tokkelbaan ga je gekoppeld aan een touw naar beneden waarna je op het laagste punt tot stilstand komt. Vanuit hier klim je via een ladder naar beneden. Vervolgens kun je weer naar boven gaan om nog een keertje te genieten van de tokkelbaan in de Ardennen.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook samen met mijn kind/ouder tokkelen?
Nee, er mag maximaal 1 persoon tegelijkertijd.

Vanaf hoeveel meter start de tokkelbaan?
Vanaf 18 meter hoog!

Wat is het verschil tussen de tokkel en zipline?
Ziplinen is van boom naar boom of eindig je op de grond en bij tokkelen ga je in één keer hard naar beneden en op het einde weer omhoog, daarna kom je in het midden stil te hangen en kan je van het touw af komen.

Hoe vaak mag ik tokkelen?
Je mag 2 keer per persoon tokkelen.