Nightchallenge

Als de schemer valt begint deze activiteit met uitleg en een hoofdampje. Ben jij een echte durfall of heb je deze parcoursen al overdag gedaan? Overdag zijn de touwbruggen al leuk om te doen, maar in het donker wordt het nog leuker! Doordat je minder goed kan zien waar je heen gaat wordt het spannender! Een unieke ervaring in de Belgische Ardennen waarbij veel adrenaline komt kijken.

De Nightchallenge is een combinatie activiteit van de ‘river ropes’ en het high rope parcours XL. Je zult als de schemer valt beginnen met de parcoursen over de rivier. Hierna zal je de hoogte in gaan en onder andere in het donker gaan ziplinen! Hoe vet is het om het donker in te springen en met een flinke snelheid door het duister te roetsjen?!

Uiteraard zal er een instructeur aanwezig zijn die toezicht houd gedurende de activiteit. Deze instructeur zal er voor zorgen dat alles veilig verloopt en kan je helpen waar nodig.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf een hoofdlamp meenemen?

Wij zullen een hoofdlampje voor je voorzien maar uiteraard mag je er zelf één meenemen als je dat wilt.

Kan de instructeur in het donker wel voldoende toezicht houden?

Dat kan zeker. Tevens hebben wij een zekersysteem waarmee je continu vast zit aan de kabel en pas aan het einde van de route er weer af kan.