Spa Adventure beschikt over een natuurlijk rotswand, die verschillende klimroutes heeft die verschillend zijn in hoogte en moeilijkheidsgraad. Na een uitgebreide instructie gaan we beginnen met het klimmen. Als je eenmaal boven bent, ga je abseilend naar beneden. Je mag kiezen uit drie verschillende klimroutes.

Naast de abseil die je doet na het klimmen is er ook de mogelijkheid om van een flinke hoogte af te dalen. Ook zonder te klimmen kan er geabseild worden, door via een andere toegangsroute naar het abseilplateau te gaan. Aan een touw zak je in je eigen tempo naar beneden. Uiteraard zorgt de instructeur voor je veiligheid en een goede begeleiding.

Klimmen en abseilen

In de Ardennen heb je veel natuurlijke rotswanden waar je op kan klimmen. Nu mag dit niet zomaar overal. Wij hebben een eigen klimwand waarop geklommen en geabseild kan worden. Ervaar onze 2 abseil mogelijkheden, beklim drie verschillende klimroutes en ervaar deze ultieme Ardennen activiteit op zijn best!

Toch te spannend?

Vind je hoogtes een beetje spannend maar wil je toch klimmen? Check dan onze river ropes. Dit is een klim activiteit die over een rivier gaat. De touwen hangen ongeveer op 2 meter hoogte en hoe verder je stroomopwaarts gaat, hoe moeilijker het wordt.

Veelgestelde vragen

Mag ik ook meer dan 3 routes klimmen? 

Nee dit gaat helaas niet, er zal dan niet voldoende tijd zijn om ook beide abseils te doen.

Kan ik ook 1 abseil 2 keer doen? 

Dat kan, maar je kan de andere dan niet doen. Je mag in totaal 2 keer abseilen.

Kan ik kijken naar hoe mijn kind aan het klimmen is? 

Onze klim- en abseil locatie bevat een grasveld vanwaar je kan kijken naar de klimwand. Je kan vanaf daar ook foto’s en filmpjes maken.

Is het elkaar zekeren wel veilig? 

Jazeker, wij hebben een vast zeker punt in de grond waar de touwen aan bevestigd zijn zodat je elkaars gewicht niet hoeft te houden. Zo kan zoon de vader zekeren!! Ook zijn de zekerapparaten uitgerust met een automatische blokkeer functie waardoor mocht het afdalen toch te snel gaan het apparaat blokkeert.