Met behulp van een GPS toestel (Global Positioning System), ga je op pad langs de mooiste plekjes van het Hoegne dal. De waypoints zullen je steeds leiden naar de plek waar je de volgende opdracht moet voltooien om het juiste waypoint te verkrijgen. Deze tocht wordt gelopen door het Bois de Stanneux, over (smalle) onverharde bospaden. Teamspirit en een heldere geest zorgen ervoor dat de juiste weg gevonden wordt. Het gebruik van de GPS is afhankelijk van de beschikbaarheid. Vooraf reserveren is helaas niet mogelijk. U kunt bij deze activiteit kiezen tussen een 2 of 4 uur durende route.

GPS wandeltocht

Trek je wandelschoenen aan en ga op pad in de Belgische Ardennen! Zowel voor kinderen als volwassenen is dit een leuke activiteit om te doen. Het uitdagende aan de GPS tocht is dat een GPS alleen een richting geeft die je op moet lopen. Het geeft niet aan, zoals een navigatie doet, welke paden je moet pakken. Daarnaast zijn teamgeest en een heldere geest handig om de juiste weg te vinden. Ben jij degene uit je team die de GPS snel doorheeft en je team naar het einde van de route leidt?

Toch iets anders?

Is een GPS toch niks voor jou en heb jij liever een andere manier om te navigeren door de bossen? Kijk dan naar het de Adventure walk waarbij je gaat navigeren aan de hand van 3 verschillende manieren.