Met behulp van een GPS toestel (Global Positioning System), ga je op pad langs de mooiste plekjes van het Hoëgne dal. De waypoints zullen je steeds leiden naar de plek waar je de volgende opdracht moet voltooien om het juiste waypoint te verkrijgen. Deze tocht wordt gelopen door het Bois de Stanneux, over (smalle) onverharde bospaden. Het gebruik van de GPS is afhankelijk van de beschikbaarheid. Vooraf reserveren is helaas niet mogelijk. U kunt bij deze activiteit kiezen tussen een 2 of 4 uur durende route.

GPS wandeltocht

Trek je wandelschoenen aan en ga op pad in de Belgische Ardennen! Zowel voor kinderen als volwassenen is dit een leuke activiteit om te doen. Het uitdagende aan de GPS tocht is dat een GPS apparaat alleen een richting geeft die je op moet lopen maar het kan zijn dat de pijl niet naar een pad wijst, probeer hierdoor je eigen route te vinden zodat je op het waypoint uitkomt en daar je tocht kan vervolgen. Ben jij degene uit je team die de GPS snel doorheeft en je team naar het einde van de route leidt?

Veelgestelde vragen

Hoe werkt deze gps?

Bij verhuur van dit apparaat krijg je een routeboekje met alle uitleg. Er zijn verschillende waypoints in het apparaat ingesteld die je moet volgen om een prachtige wandeling te maken. Bij een waypoint aangekomen stel je weer de volgende in.