Helaas is het momenteel niet mogelijk om quadrijden te boeken aankomende zomer. Excuses voor het ongemak.

 

Houd jij van een beetje actie? Dan is quad rijden in de Ardennen zeker iets voor jou.
Quad rijden is een echt stoere activiteit die je perfect in de Belgische Ardennen kunt beleven. Vanaf deze zomer 2022 organiseren we dit op onze hoofd locatie. Perfect te combineren met een van onze andere activiteiten.

Het quad terrein heeft hellingen, water en uitdagende stukken.  Voor deze activiteit moet je minimaal 14 jaar oud zijn. Ook is het verplicht om een balaclava (bivakmuts) mee te nemen. Als je deze niet hebt kun je die bij de receptie voor €4.50 kopen.

Hoe ziet deze ervaring er uit?

Deze activiteit vindt plaats op ons terrein van Spa Adventure in de Ardennen. Hier ligt een uitdagend parcours gemaakt waar je 12 minuten lang jouw skills kunt tonen. De totale activiteit duurt 1 uur (afhankelijk van wanneer je aan de beurt bent), waarbij je effectief 12 minuten mag rijden. Uiteraard beginnen we met een rijdersbriefing en een opwarmronde. Je kan vies worden, omdat je onder andere door een waterbak heen moet rijden (dit is een leuke plek voor foto’s). Neem dus kleding mee die vies mag worden. De instructeurs leggen je uit hoe je deze obstakels het beste kan overwinnen, zodat je na een paar rondjes helemaal vertrouwd op de quad zit.

Veelgestelde vragen

Mag ik samen met mijn kind op één quad?
Nee de quad is voor één persoon tegelijkertijd, niemand mag achterop.

Heb ik een rijbewijs nodig?
Nee, je moet minimaal 14 jaar zijn om mee te doen en een rijbewijs is niet nodig.

Mag ik de balaclava (bivakmuts) houden na afloop?
Ja je koopt deze bij de receptie voor € 4,50 en daarna is die voor jou!

Mag ik de balaclava (bivakmuts)doorgeven aan mijn kinderen/gezin nadat ik hem heb gebruikt?
Ja, binnen het gezin mag je de balaclava (bivakmuts) hergebruiken, je hoeft niet voor iedereen uit het gezin er één te kopen. Tenzij ze tegelijkertijd gaan quad rijden uiteraard.

Is er een speciaal kledingadvies?
Ja, het is belangrijk om dichte schoenen aan te hebben en kleding aan doen wat vies mag worden.