Quadrijden is een echt stoere activiteit die je perfect in de belgische ardennen kunt beleven. Vanaf deze zomer organiseren we dit op onze hoofdlocatie! Perfect te combineren met een van onze andere activiteiten! Hier ligt een uitdagend parcours gemaakt waar je 12 minuten jou skills kunt tonen
De totale activiteit duurt +/- 20 minuten. Uiteraard beginnen we met een rijdersbriefing en een opwarmronde. Je kan vies worden omdat je onder andere door een waterbak heen moet rijden (dit is een leuke plek voor foto’s!). Lees onderaan aanvullende informatie en veelgestelde vragen.

Quad rijden

Op zoek naar een gave outdoor activiteit in de Belgische Ardennen? Dan is quad rijden wat voor jou! Tijdens deze activiteit ga je op een quad rondjes rijden over ons parcours waarbij je verschillende obstakels tegen komt zoals helling, modder en water. Bij de waterbak kun je als ouder gave foto’s maken vanaf de zijlijn! De instructeurs leggen je uit hoe je deze obstakels het beste kan overwinnen zodat je na een paar rondjes helemaal vertrouwd op de quad zit!

De activiteit duurt 20 minuten waarvan je effectief 12 minuten aan het rijden bent op onze Quad.

Aanvullende informatie

Je moet minimaal 14 jaar voor deze activiteit. Ook is het verplicht om een balaclava (bivakmuts) mee te nemen voor onder de quad helm. Als je deze zelf niet hebt kun je deze bij de receptie kopen voor €4,50 per stuk .

Quadrijden wordt vaak aan het einde van de dag en begin van de avond georganiseerd. De quad heeft grote lampen waardoor het in de avond ook mogelijk is om te rijden, dit maakt het alleen maar gaver!

Veelgestelde vragen

Mag ik samen met mijn kind op één quad?

Nee de quad is voor één persoon tegelijkertijd, niemand mag achterop.

Heb ik een rijbewijs nodig?

Nee, je moet minimaal 14 jaar zijn om mee te doen en een rijbewijs is niet nodig.

Mag ik de balaclava (bivakmuts) houden na afloop?

Ja je koopt deze bij de receptie voor € 4,50 en daarna is die voor jou!

Mag ik de balaclava (bivakmuts)doorgeven aan mijn kinderen/gezin nadat ik hem heb gebruikt?

Ja, binnen het gezin mag je de balaclava (bivakmuts) hergebruiken, je hoeft niet voor iedereen uit het gezin er één te kopen. Tenzij ze tegelijkertijd gaan quad rijden uiteraard.

Is er een speciaal kledingadvies?

Ja, het is belangrijk om dichte schoenen aan te hebben en kleding aan doen wat vies mag worden.