Na een korte uitleg over de mountainbike kun je zelf op pad gaan om de prachtige bospaden te ontdekken. Lees je vooraf goed in welke routes er in het Bois de Stanneux allemaal te vinden zijn. Bij Chateau Franchimont beginnen veel MTB routes.

Tijdens het voorjaar (Paasweekend, Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren) en het hoogseizoen (juli-augustus) kun je de mountainbike(s) bij de receptie van camping Polleur reserveren, je dient hiervoor ook een borg van 50,00 euro contant per mountainbike te betalen.

Ophalen mountainbike(s) tussen: 09:00-10:00 uur of vanaf 13:00 uur
Inleveren mountainbike(s) voor: 14:00 uur en 18:00 uur

Mountainbike verhuur halve dag

Is een halve dag mountainbiken nou nog niet voldoende voor jou? Kies dan voor de verhuur van een hele dag. Er zijn in de Ardennen genoeg routes te fietsen verschillend van lengte en moeilijkheidsgraad. In de omgeving van Spa en Theux zijn meerdere routes. Check hiervoor van te voren welke route je wilt fietsen. Dit scheelt een hoop tijd als je eenmaal op locatie bent.

Overige informatie

Let op: je hebt bij de mountainbike verhuur geen pechservice. Daarvoor krijg je een rugtasje mee met ehbo, basis reparatiesetjes en extra binnenbanden. Mocht er iets onderweg gebeuren en wij moeten komen voor pechservice, wordt er van de borg vanaf €17,50 ingehouden i.v.m. service kosten.

Veelgestelde vragen

Moet ik eten en drinken meenemen?
Het is handig om wat mee te nemen. Mocht je onderweg honger of dorst krijgen is het fijn als je wat bij je hebt.

Krijg ik van jullie een route?
Bij de verhuur krijg je geen route mee. Wil je dit wel, kies dan mountainbike variant inclusief route. Hierbij zit dan automatisch ook pechservice bij in.

Dien ik borg af te geven?
Ja, wij vragen €50,00 per twee mountainbikes aan contante borg.