Een korte uitleg over de mountainbike kun je zelf op pad gaan om de prachtige bospaden te ontdekken. Lees je vooraf goed in welke routes er in het Bois de Stanneux allemaal te vinden zijn. Bij Chateau Franchimont beginnen veel MTB routes.

Tijdens het voorjaar (Paasweekend, Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren) en het hoogseizoen (juli-augustus) kun je de mountainbike(s) bij de receptie van camping Polleur reserveren, je dient hiervoor ook een borg van 50,00 euro contant per mountainbike te betalen.

Ophalen mountainbike(s) vanaf: 09:00 uur
Inleveren mountainbike(s) voor: 18:00 uur

Mountainbikeverhuur hele dag

Op vakantie in de Ardennen en je wilt de omgeving verkennen? Dat kan met de mountainbike! Als je een mountainbike huurt krijg je van ons een instructie omtrent de mountainbike, houding op de fiets, een helm en een rugtasje met reparatie benodigdheden.

Na een korte uitleg over de mountainbike kun je zelf op pad gaan om de prachtige bospaden te ontdekken. In de omgeving zijn genoeg mooie routes die je kan fietsen. Check dus van te voren goed welke route je wilt gaan doen. In de omgeving van Spa en Theux zijn er routes van verschillende lengte en moeilijkheidsgraad.

Overige informatie

Let op: je hebt bij de mountainbike verhuur geen pechservice. Je krijg echter wel een rugtasje mee met ehbo, basis reparatiesetjes en extra bandjes. Mocht er iets onderweg gebeuren en wij moeten komen voor pechservice wordt er van de borg vanaf €17,50 ingehouden i.v.m. service kosten.

Veelgestelde vragen

Moet ik eten en drinken meenemen?
Als je de hele dag gaat mountainbiken is het handig om voldoende eten en drinken mee te nemen.

Dien ik borg af te geven?
Ja, wij vragen €50,00 per twee mountainbikes aan contante borg.

Zijn er voldoende routes om te fietsen?
In de omgeving van Theux zijn er 3 routes die verschillen van lengte en niveau. Hiermee kan je een dag zeker vullen. Daarnaast zijn er in de omgeving Spa ook vele routes die goed te fietsen zijn.