Na een instructie en tips voor onderweg van de instructeur ga je op pad. Een route krijg je van ons mee die over verharde en onverharde paden gaat, langs bossen en langs weilanden. Deze route is 17 kilometer en duurt gemiddeld 3 uur. De route kun je zelfs inkorten als dit gewenst is. Mocht er iets gebeuren tijdens het mountainbiken kun je ons bellen en bieden wij pechservice*. Dit is een prachtige route over verharde en onverharde paden, door de bossen en langs de weilanden. We raden het aan om deze mountainbike variant te kiezen als je niet zo bekend bent in de omgeving of je nog niet zoveel ervaring hebt op de mountainbike. Maar ook als je al ervaring hebt is dit een te gekke route.

Tijdens de (school)vakanties en weekenden kun je de mountainbike(s) ook bij de receptie van camping Polleur reserveren mocht je daar verblijven, je dient hiervoor ook een borg van 50,00 euro contant per mountainbike te betalen.

Ophalen mountainbike(s) tussen: 09:00-10:00 uur of vanaf 13:00 uur
Inleveren mountainbike(s) voor: 14:00 uur en 18:00 uur

* Pechservice kunnen wij leveren mocht je tijdens het mountainbiken pech krijgen met bijvoorbeeld een gebroken ketting. Let wel op, je krijgt van ons een tasje mee met materiaal erin om zelf basis reparaties te verrichten zoals een lekke band.

Veelgestelde vragen

Rijdt er een instructeur meer?
Nee, dit is een route die je zelfstandig gaat fietsen. De instructeur zal wel alles uitleggen maar daarna ga je zelf op pad.

Wat is het verschil met de normale verhuur?
Bij de mountainbiken incl. route krijg je een route mee en is de pechservice bij in begrepen en bij enkel verhuur kun je zelf op pad gaan.

Wat houdt de pechservice in?
Bij de pechservice zullen wij bij pech zorgen dat er een vervangende fiets wordt gebracht. Voor simpele reparaties, zoals een band plakken, zullen wij echter niet ter plekke komen. De pechservice geldt overigens enkel op de route die je meekrijgt.