Mountainbike Off Road Trail

V.a.
€ 23,50
p.p.

Na een instructie en tips voor onderweg van de instructeur ga je op pad. Een route krijg je van ons mee die over verharde en onverharde paden gaat, langs bossen en langs weilanden. Deze route is 17 kilometer en duurt gemiddeld 3 uur. De route kun je zelfs inkorten als dit gewenst is. Mocht er iets gebeuren tijdens het mountainbiken kun je ons bellen en bieden wij *pechservice. De route die je mee krijgt is een prachtige route over verharde en onverharde paden, door de bossen en langs de weilanden. We raden het aan om deze mountainbike variant te kiezen als je niet zo bekend bent in de omgeving of je nog niet zoveel ervaring hebt op de mountainbike. Ook voor gevorderde is de route absoluut een aanrader.

Tijdens het de (school)vakanties en weekenden kun je de mountainbike(s) ook bij de receptie van camping Polleur reserveren mocht je daar verblijven, je dient hiervoor ook een borg van 50,00 euro contant per mountainbike te betalen.

Ophalen mountainbike(s) tussen: 09:00-10:00 uur of vanaf 13:00 uur 
Inleveren mountainbike(s) voor: 14:00 uur en 18:00 uur

*Pechservice kunnen wij leveren mocht je tijdens het mountainbiken pech krijgen met bijvoorbeeld een gebroken ketting. Let wel op, je krijgt van ons een tasje mee met materiaal erin om zelf basis reparaties te verrichten zoals een lekke band.

Er zijn op dit moment geen datums beschikbaar. Via survivallife.be kun je je voorkeuren doorgeven en een offerte aanvragen voor de datum van jouw keuze. Vraag offerte aan

* Verplichte velden