Touwbanen parcours over het water. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van een pinguin-brug, lussenbrug, balkenbrug, indianenbrug, touwnet en meer. Een heel speels parcours met veel leuke bruggen. Veel ook geschikt voor mensen met hoogtevrees 😉

River ropes

In de Ardennen loopt de rivier de Hoëgne waar jij overheen kan klimmen! Hou je van klimmen maar hou je niet zo van hoogtes? Dan is River Ropes dé activiteit voor jou! De River Ropes is een touwparcours die hooguit 2 meter boven het water hangt.
Het touwenparcours gaat al zigzaggend over de rivier heen en wordt naarmate je stroomopwaarts gaat steeds moeilijker. Je zal na instructie van de instructeur een klimgordel aan krijgen waarmee je je kan vastmaken aan een kabel. Op deze manier kan je dus niet het water in vallen, maar natte voeten is nog altijd een mogelijkheid, zeker bij een hoge waterstand. Het parcours begint makkelijk en vrijwel overal zijn mogelijkheden om even van het parcours af te gaan en uit te rusten.
De gehele activiteit wordt begeleid door een instructeur. Mocht je het lastig vinden kun je altijd vragen om tips of hulp aan de instructeurs

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn telefoon meenemen om foto’s te maken?
Dit is niet handig aangezien je boven een rivier staat. Vraag iemand anders die vanaf de zijkant foto’s kan maken.

Kan ik ook bruggen overslaan?
Dit is zeker mogelijk. We hebben bij vrijwel iedere brug aan de startzijde van de rivier een mogelijkheid om uit te stappen.