Houd jij van een beetje actie? Dan is quad rijden in de Ardennen zeker iets voor jou.
Quad rijden is een echt stoere activiteit die je perfect in de Belgische Ardennen kunt beleven. Vanaf deze zomer organiseren we dit op onze hoofd locatie. Perfect te combineren met een van onze andere activiteiten.

Genieten van het quad rijden

Het terrein heeft hellingen, water en uitdagende stukken.  Voor deze activiteit moet je minimaal 14 jaar oud zijn. Ook is het verplicht om een balaclava (bivakmuts) mee te nemen. Als je deze niet hebt kun je die bij de receptie voor €4.50 kopen.

Hoe ziet deze ervaring er uit?

Deze activiteit vindt plaats op ons terrein van Spa Adventure in de Ardennen. Hier ligt een uitdagend parcours gemaakt waar je 12 minuten lang jouw skills kunt tonen. De totale activiteit duurt 1 uur (afhankelijk van wanneer je aan de beurt bent), waarbij je effectief 12 minuten mag rijden. Uiteraard beginnen we met een rijdersbriefing en een opwarmronde. Je kan vies worden, omdat je onder andere door een waterbak heen moet rijden (dit is een leuke plek voor foto’s). Neem dus kleding mee die vies mag worden. De instructeurs leggen je uit hoe je deze obstakels het beste kan overwinnen, zodat je na een paar rondjes helemaal vertrouwd op de quad zit.

Aanvullende informatie over quad rijden

Wil jij quad rijden in de Ardennen? Let dan op deze aanvullende informatie. De activiteit vindt aan het einde van de dag en het begin van de avond plaats. Je hebt geen rijbewijs nodig voor deze activiteit, maar de minimale leeftijd is wel 14 jaar. Je mag met maximaal 1 persoon op een quad rijden. Iemand achterop is dus niet mogelijk. Verder raden wij dichte schoenen aan en kleding wat vies mag worden. De bivakmuts mag je delen met anderen en na afloop ook houden.

Veelgestelde vragen

Mag ik samen met mijn kind op één quad?
Nee de quad is voor één persoon tegelijkertijd, niemand mag achterop.

Heb ik een rijbewijs nodig?
Nee, je moet minimaal 14 jaar zijn om mee te doen en een rijbewijs is niet nodig.

Mag ik de balaclava (bivakmuts) houden na afloop?
Ja je koopt deze bij de receptie voor € 4,50 en daarna is die voor jou!

Mag ik de balaclava (bivakmuts)doorgeven aan mijn kinderen/gezin nadat ik hem heb gebruikt?
Ja, binnen het gezin mag je de balaclava (bivakmuts) hergebruiken, je hoeft niet voor iedereen uit het gezin er één te kopen. Tenzij ze tegelijkertijd gaan quad rijden uiteraard.

Is er een speciaal kledingadvies?
Ja, het is belangrijk om dichte schoenen aan te hebben en kleding aan doen wat vies mag worden.