Als de schemer valt, begint deze activiteit met uitleg en een hoofdampje. Ben jij een echte durfall of heb je deze parcoursen al overdag gedaan? Dan geeft het donker een extra dimensie aan het klimmen! Het klimmen begint in de hoogte, er zijn veel verschillende klimbruggen met differentiatie op gebied van moeilijkheid. Na het klimmen en klauteren over touwbruggen, ga je nu ziplinen in het donker!! Een unieke ervaring om niet te vergeten. Je springt het diepe in en gaat met grote snelheid de donkere nacht door! durf jij dit aan?

Night challenge

In ons klimbos hebben we meerdere routes tussen de 6 en 11 meter hoog, waar je 1 route uit mag kiezen. Deze routes verschillen allemaal van niveau waardoor er genoeg keuze is om een route naar jouw niveau uit te kiezen. Je sluit de night challenge af met een zipline route. In totaal doe je 4 ziplines, waarvan de laatste maar liefst 80 meter lang is! Waag de sprong in het diepe en ga met snelheid de laatste zipline af waarbij je veilig eindigt op de grond.

Overdag zijn de touwbruggen al leuk om te doen, maar in het donker wordt het nog leuker! Doordat je minder goed kan zien waar je heen gaat wordt het spannender! Een unieke ervaring waarbij veel adrenaline komt kijken.

Uiteraard zal er een instructeur aanwezig zijn die toezicht houd gedurende de activiteit. Deze instructeur zal er voor zorgen dat alles veilig verloopt en kan je helpen waar nodig.

Deze activiteit is een combinatie van de bestaande activiteiten river ropes en high rope parcours.

Veelgestelde vragen

Moet ik zelf een hoofdlamp meenemen?
Nee dit hoeft niet. Wij regelen die voor jou.

Kan de instructeur in het donker wel voldoende toezicht houden?
Dat kan zeker. Tevens hebben wij een zeker systeem waarmee je continu vast zit aan de kabel en pas aan het einde van de route er weer af kan.